onsdag 17. februar 2010

Petter skriver i bloggen sin :)

Kirkebesøk

Denna hælja har bestått av mye reising. På fredagen dro jeg og Olve inn te Antsirabe, for å oppdatere oss litt på omverdenen. I går følte vi oss egentlig ganske ferdige med det så vi dro tilbake igjen til Tombontsoa.

Der lagde Olve en avslutningsmiddag for oss og to kamerater vi har fått på Tombontsoa. Det hele ble avsluttet med filmen "villmark" og fransk sjokolade.

I dag har jeg vært i Tombontsoa kirka for første gang, det har seg nemlig sånn at vi som regel er i Antsirabe hele hælgene og da er det jo lettere å gå i kjerka der. (Ikke at dørstokkmila er noe kortere der da.) Men ihvertfall vi var i Tombontsoa kirka, som viste seg å være en veldig flott kirke og varm(!!!). Der hadde vi med oss en tolk hver så hele Gudstjenesten ble litt enklere å forstå. Det som jeg fant unaturlig og spesielt der var dette; På alteret sto det ett halvanna meter stort kors med blå diodelys som gikk i fire retninger og blinket i takt med musikken og når presten talte! Får håpe vi ikke blir så moderne i den norske kirke enda. Jeg var ihvertfall ikke helt klar for det...

Men artig var det jo;)

Ja og nå er det siste innspurt på Tombontsoa, til fredagen drar vi alle fire i Green Network te Ifanadiana hvor vi skal være i en måned kanskje. Så det blir lite blogginnlegg framover, men skal komme sterkt tilbake med hva vi har opplevd der til påska.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar